Blogg

Drita lei knarkerfester

Hei mine sexyy lesere!

Igår var jeg dødssliten, men valgte å dra ut en liten tur likevel. Da jeg og vennen min kom oss til festen var alle allerede beyond waista og klokken var knapt elleve. Man kunne kjenne hasj lukta lang vei og folk lå bokstavelig talt overalt på gulvet og spydde som bare det. Spritflaskene var forlengst shotta ned og de som prøvde seg på hooking endte opp med å kaste opp på hverandre... ÆSJ is all i have to say.

Folk var hvertfall heeelt borte og selvom det var bittelitt gøy å se på er det jo drit kjipt å komme til en fest hvor alle allerede er daue.. Jeg er så lei av at folk bare kommer for å drikke seg i hjel og ligge på senga resten av kvelden mens de kaster opp all over seg selv. Men mange klarer å ha det gøy, feste riktig. Danse og hookings, bli full men ikke så full at du kaster opp ti min etter at festen har startet.. Wihoo det er det vi liker folkens! Knarkerfester kan bare gå og dø.

 

Xoxo qeen B

God natt, eller morgen

Ja, da kom jeg nettopp hjem fra lørdagskvelden. Er helt utslitt og hodet banker som faen. Slitsomt å dra seg hele veien hjem klokken syv om morgenen, men det var verdt det. Festen på Frogner var, som jeg sa, en skikkelig knarkerfest. Men koste meg! Vi dro også en liten tur til Grorud hvor det var partyhard hos en jente fra Bjerke, aner ikke hvem. MYE hooking på Grorud og fullt av utlendinger. Det var en grei fest, men den avslutta tidlig. Vi dro vel tilbake til Frogner i tolvtiden og forsatte der.

Men må legge meg nå, natta godt partyfolk!

Xoxo queen B

Spritredningen er tatt

Ja, dere hørte rett! Sprittaxien, sprit chipchop, asiateren, ja han har mange navn og nå er han tatt av polititet. Blir vanskelig å få tak i vår gode venn Absolutt Vodka nå.. jeg gråter. Han ble tatt da han skulle forsyne en fest, på østkanten et sted, med flere liter Absolutt. Politiet hadde oppdaget han da flere flasker hadde blitt båret ut av bilen hans av mindreårige. Heldigvis fikk han ikke mer enn en bot, men tror han er ganske så skremt nå og ikke tørr å selge til mindreårige. Men ryktene sier at han kommer tilbake, så stay tuned partypepz!

 

Lørdagskveld partypepz!

Hei og hå godt partyfolk! En av de to beste kveldene i uka er endelig her, og i kveld tar det av! Selv skal jeg på fest på Frogner, forhåpentligvis ikke en knarker fest.. vært altfor mye av det i det siste. Men siden det er på frogner, kan man kanskje ikke forvente annet. Tro meg, de fyrer mer enn man skulle tro, de rikmannsønnene i sine gigantiske leiligheter. Kanskje noen av dere skal dit? Det er bare plystre hvis du ser meg, jeg vil nok skille meg ut, tro meg.

Så hvor færer deres kveld hen?

Xoxo queen B

Fyllehistorie of the week

Okei, jeg har tenkt til å starte med fyllehistorie of the week. Det blir vel gøy? Hah..

Kan vel starte å fortelle om noe som skjedde for en stund siden..

Okei, festen var hos noen ukjente, eldre gutter som venninna mi kjente. De var hyggelig, men også noen skikkelig dophuer. Leiligheten stinka hasj da vi kom inn og alle var så og si like høye som Empire State Building. Jeg som helte i meg ALT for mye tequila og gin ble selvfølgelig helt drita før jeg så røyka hasj. Blandingen var ikke helt god og jeg ble helt gal. Jeg kom i den tilstanden hvor jeg rett og slett ga faen. Så det starta med at jeg først hang meg i gardinen til han som eide leiligheten og jeg dingla frem og tilbake lenge, den revna selvgølgelig, hehe.. Så skulle jeg vise hvor mye jeg tålte av smerte, så jeg løp rett inn i veggen og landa mitt på gulvet. Tilslutt ville jeg ha hook så jeg starta og danse så sexy jeg kunne.. Jeg shaket alt jeg kunne og hoppet ned i spagaten og forsatte og shake der, haha jeg som egentlig ikke er myk nok til det.. Hadde vondt mellom beina i 2 hele uker. Men hook fikk jeg da, og tusen blåmerker. En kveld jeg helst ikke vill tilbake til. Men fylla har skylda!

Dette er langt i fra den værste av mine fyllehistorier, men vurdere om jeg skal poste noe så grovt, haha! 

Har du noen flaue fyllehistorier? Kjør på og skriv det nede i kommentarfeltet, om du tørr..

Xoxo queen B

 

 

Fest hos trømmern

Hei verdens beste lesere! Sorry for liten oppdatering denne uka, blir garantert bedre blogging fremover! 

På fredag var det fest hos Trym R. Foreldrene var på hytta og trodde Trym bare skulle ha en koselig liten bursdagsfest. Festen ble ikke noe særlig og med lite folk og lite drikke, kan jeg trygt si at dette var en død fest. Jeg tok desverre ingen bilder, jeg dro ganske tidlig fordi festen rett og slett sugde. 

 

Xoxo queen B

06.10.2012I det siste har jeg vært stor tilhenger av rom cola. Det smaker sinnsykt godt, og du blir passe full av det! Det smaker som den vaniljecolaen som fantes for noen år siden, om dere husker den? Ja, utrolig godt hvertfall. Og enkelt er det også. Som dere kanskje skjønte trenger dere rom og cola, og det er det. Jeg foreslår Kaptein Morgans Rum og cola zero for best resultat. Kaptein Morgans kan dere får kjøpt på polet, og for oss mindreårige som ikke engang tør å nærme oss polet, kontakt sprittaxien.. men hyjshysj!

 

 

Det er lørdag i kveld så kos dere! Skal dere noe spessielt? Det skal jeg hvertfall..

xoxo queen B

Drikkelek-drink when I say it mate!

 

Hey ho! Det er ikke lenge igjen til helga, og det er lov å glede seg. Ukas drikkelek har et enkelt konsept. Du setter på denne sangen og tar deg en STOR slurk av alkoholen din når du hører at Right Said Fred synger "Mate". Dette er en morsom drikkelek som samtidig er veldig enkel! Alle kan være med i tillegg. Kos dere med drikkeleken kjære lesere :-)

Bakka Revy

I morgen er det duket for revyfest på Elvebakken! Ryktene sier at det kommer til å bli helt rått. Ja nå får vi se da, klarer de å slå OHG og Fagga revyene? Blir vanskelig å toppe 500 drita mennesker med tungene sine overallt, men de får prøve! Fagga revyen tar jo helt av, aldri sett så mye hasj og hooking på ett sted. Men pass dere faggafolk, hooking kan gi store konsekvenser! De fleste har vel hørt hva som skjer med 1.klassingene som hooker med 3.klassingene? Ikke? De blir hengt ut, driti ut foran hele skolen, har til og med hørt om at 1.klassingene som har hooka må hooke med søskene sine! Eeew! Vær forsiktig godtfolk, men ikke så mye at dere blir kjedelige.

Ja da har jeg bare en ting å si: BLI DRITINGS I MORGEN OG KOS DERE! Kanskje vi sees.

Xoxo queen B

Noen som kjenner seg igjen med Taio Cruz?

Hei kjære lesere! Helgen er over, men det stopper ikke folk fra å feste. Denne uken er det en del revyfester rundt omkring, og det blir selvsagt flere oppdateringer om disse senere. Husk å ikke ta helt av med drikkingen, hvertfall ikke i ukedagene. Du vil ikke ende opp som Taio Cruz på en skoledag.. 

xoxo queen B

Helgas oppdatering!

 

Tid for helgens oppdatering kjære lesere. Så forbered dere!

 

Denne helgen har det vært mye bra fester. Alt fra bursdager, klassefester og hjemmefester. På fredagen var det booket for bursdagsfeiring hos selveste Mariel Madeleine. Festen starta bra, men utviklet seg til DEN knarkerfesten etterhvert. Kunne vel ikke unngå hasjlukten som stinka lang vei? Anyways, folk lå og spøy, dreit seg ut i telefonsamtaler og hooka opp med folk de egentlig ikke ville hooke opp med. Høres ut som en vanlig bursdagsfeiring for meg!

 

På lørdagen var det Johan Jørgensen sin tur til hoste fest. Noen hadde tatt med seg serbisk sprit, 70%, og det endte med oppkast overalt. Hørte rykter om at til og med var kebaboppkast! Ew, dårlig kombinasjon.. Men ellers bra fest! Mye hooking og drikking. Det liker vi.

 

Alt i alt, en bra helg. Det er revyfesttid og det vil bli mye bra framover. Stay tuned!

 

Xoxo queen B

 ?

 

Get ready to party hard + drikken of the weekend


                                                                   

Igår var det fredag og festingen har allerede begynt for fullt. Idag smeller det og dere får detaljer om festene senere. Nå må dere ta av, kjære lesere, så havner kanskje nettopp DU på bloggen. 

 

                                                                                                     

Drikken of the weekend er Vikingfjord Ice Shot Rasperry, som er et mildere alternativ til Vikingfjord Vodka. Den smaker friskt og godt, og den inneholder kun 20% alkohol, (Vikingfjord vodka inneholder 40%). Den gir ikke fra seg et sterkt preg av alkohol og derfor er denne drikken perfekt til fester hvor du ikke vil bli totally waista.

 

 

 

 

xoxo queen B

Helgens partysang!

The blog of the decade

Hei! Nå har du kommet til denne generasjonens kuleste gossip blogg. Dette kommer til å ta av, følg med videre, så får du vite siste nytt om hjemmefester og ville kvelder. I tillegg til dette, vil du få tips om de heteste partysangene og drikkelekene. Du vil ikke gå glipp av tidenes villeste blogg. Stay tuned!

 

xoxo queen B

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)